Руїни після вибуху / REUTERS

У Сирії в місті Аазаз поблизу кордону з Туреччиною вибухнув замінований автомобіль. Про це з посиланням на правозахисників та представників сирійської опозиції повідомляє Reuters.

Видання повідомляє, що від вибуху замінованого автомобіля  загинули щонайменше 10 осіб, десятки людей отримали поранення.

"Принаймні 10 осіб загинули і десятки отримали поранення в результаті вибуху замінованого автомобіля в четвер навпроти будівлі, що належить повстанському угрупованню в північному сирійському місті Аазаз поблизу кордону з Туреччиною", – цитує агенція повідомлення Сирійської центру зі спостереження за дотриманням прав людини.

Відео дня

Читайте такожОбстріл лікарень у Сирії позбавив десятки тисяч людей медичної допомоги - ВООЗ

За словами представників угруповання, якому належить будівля, кількість загиблих перевищує 25 осіб.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, у східній частині сирійського міста Алеппо під удари авіації сил Асада потрапила дитяча лікарня.

"Жахливий день для дитячої лікарні. Я і мої співробітники й усі хворі в підвалі намагаємося захистити наших пацієнтів. Ми не можемо залишити підвал, бо літаки все ще  небі", – повідомив головний лікар доктор Хатема.

Окрім дитячої лікарні під авіаудари потрапив також і банк крові. Повідомлялося, що серед загиблих в Алеппо протягом останньої доби мирних мешканців було щонайменше двоє дітей.