Ілюстрація / REUTERS

Сирійська озброєна опозиція призупинила свою участь у переговорах в Астані (Казахстан) щодо встановлення режиму припинення вогню, вимагаючи від уряду президента Башара аль-Асада припинити бомбардування територій, які знаходяться під її контролем, як повідомляє Reuters.

Речник сирійської опозиції Ахмад Рамадан заявив, що її делегація призупиняє свою участь у переговорах після представлення меморандуму з вимогою до уряду Асада щодо повного зобов'язання припинити здійснювати бомбардування районів, підконтрольних опозиції.

Читайте такожУ Сирії залишились десятки тонн хімічної зброї – прем’єр Ізраїлю

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора президент Російської Федерації Володимир Путін і президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп під час телефонної розмови домовилися активізувати діалог між главою МЗС РФ Сергієм Лавровим і секретарем Держдепартаменту США Рексом Тіллерсоном для пошуку шляхів врегулювання ситуації в Сирії.

Також Трамп повідомив Путіну, що США відправлять в Астану свого представника для переговорів щодо пошуку можливості встановлення режиму припинення вогню у Сирії.