REUTERS

Про це повідомив адвокат Олександр Карабанов, передає радіо "Свобода".

Читайте такожУ Франції порушили справу про ненавмисне вбивство глави Total

Раніше слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про порушення правил експлуатації повітряного транспорту і заявив, що в момент трагедії водій снігоприбиральної машини "перебував у стані алкогольного сп’яніння".

Відео дня

В свою чергу захист затриманого стверджує, що він не міг бути п’яним, оскільки не вживає алкоголь через хронічне захворювання серця. Адвокат заявив, що "це можуть підтвердити і родичі, і лікарі".

Сам водій снігоприбиральної машини відмовився визнавати провину у справі про аварію приватного літака у "Внуково". "В ході допиту Мартиненко заявив, що не визнає свою вину, у момент події він був тверезий", - сказав Олександр Карабанов, передають РИА Новости

"Зараз він погано розуміє, що відбувається, знаходиться в емоційному шоці, скаржиться на болі в серці і просить забезпечити його необхідними ліками", - зазначив адвокат, додавши, що домагатиметься незалежної експертизи на алкоголь.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 21 жовтня в аеропорту "Внуково-3" при зльоті чотиримісний літак Falcon-300, що слідував рейсом Москва-Париж, зачепив автомобіль спецтехніки, загорівся і впав на злітно-посадкову смугу. В результаті аварії 3 члени екіпажу і пасажир - президент французької компанії Total Крістоф де Маржері - загинули.