Глава МЗС Латвії потролив політиків, які "хочуть чути голос" Путіна / фото REUTERS

Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс пожартував російською мовою про переговори західних політиків з російським президентом Володимиром Путіним. 

В Twitter Рінкевичс опублікував фрагмент вірша російського поета Роберта Рождественського "Позвони мне, позвони", герой якого хоче "слышать долгожданный голос".

Він натякнув, що політики, які ведуть переговори з Путіним, "забыли гордость".

Відео дня

"На злобу дня", - підписав голови латвійського МЗС. 

false

Як писав УНІАН, у суботу, 28 травня, відбулася телефонна розмова президента Росії Володимира Путіна з президентом Франції Еммануелем Макроном і федеральним канцлером ФРН Олафом Шольцом. 

За повідомленням Кремля, "окрему увагу приділено стану справ на переговорному треку". Володимир Путін стверджує, що Росія нібито готова до відновлення діалогу, який нібито "знаходиться в замороженому стані з вини Києва". 

Своєю чергою федеральний уряд Німеччини інформував, що канцлер Німеччини і президент Франції закликали до негайного перемир'я і виведення російських військ.

"Вони закликали президента Росії піти на серйозні прямі переговори з президентом України і знайти дипломатичне вирішення конфлікту", - наголосила німецька сторона.

Французька сторона за підсумками переговорів також інформує, що Путіна закликали якнайшвидше погодитися на прямий діалог з президентом Зеленським. 

Вас також можуть зацікавити новини: