У Туреччині перекинувся туристичний автобус / фото dha.com.tr

На південному заході Туреччини перекинувся автобус з українськими туристами.

За інформацією місцевих ЗМІ, автобус доставляв українських туристів з Бодрума в Денізлі.

Попередньо, туристичний автобус виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся зі студентським шатлом.

У результаті ДТП одна людина загинула, постраждали від 30 до 49 людей, за різною інформацією.

У Туреччині перекинувся туристичний автобус / фото dha.com.tr

Як пише dha.com.tr, ДТП сталося на трасі Мугла - Денізлі приблизно о 07:30 за місцевим часом.

Оновлено. У коментарі кореспонденту УНІАН речник МЗС Олег Ніколенко повідомив, що внаслідок ДТП травми отримали 35 українців.

"За попередньою інформацією, в автобусі перебував 41 громадянин України. 35 українських туристів зазнали травм легкої та середньої тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога. Загроз життю немає", – зазначив Ніколенко.

Читайте такожУ Польщі заарештували винуватицю смертельної ДТП з українцямиПри цьому, за його даними, ймовірно, водієм є громадянин Туреччини, який не впорався із керуванням через серцевий напад. Він загинув на місці аварії.

Наразі консульство України в Анталії взаємодіє із турецькими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин ДТП і встановило зв'язок із туроператором та страховою компанією, яка має покрити витрати на лікування. Консул також планує відвідати в лікарні постраждалих українців, аби надати їм консульську допомогу.

Раніше повідомлялося, що 7 вересня в Польщі в аварії постраждали семеро українців, а на початку серпня на заході Туреччині перекинувся пасажирський автобус. Тоді у ДТП загинули 14 людей, ще 18 постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини