Володимир Путін міг відірватися від реальності й тому готовий вчинити напад на Україну, вважає експерт / фото REUTERS

Можливо, президент Російської Федерації Володимир Путін хворий, і хвороба здатна прогресувати.

Ймовірно, глава РФ зовсім відірвався від реальності та готовий зробити такий божевільний крок, як масштабний наступ на українську державу, розповів російський соціолог Ігор Ейдман виданню "Обозреватель".

"Не можна виключати, що Путін хворий, і ця хвороба може прогресувати. Існує ймовірність, що він вже абсолютно відірвався від реальності та готовий піти на таке безумство, як великий військовий наступ на Україну", – заявив експерт.

Відео дня

Читайте такожНакопичення військ Росії біля кордонів України: генерал СБУ пояснив, до чого готується РФРаніше в ЗМІ не раз з'являлася інформація про те, що Володимир Путін хворий. У Кремлі такі відомості спростовували.

Нагадаємо, навесні 2014 року влада Росії вирішила піти на агресію проти української держави – захопили Крим і почали розхитувати ситуацію на частині Донбасу. РФ підтримала бойовиків, які захопили частину сходу України та створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР". На Донбас також вдерлися війська Росії.

Наприкінці жовтня поточного року американське видання The Washington Post дізналося, що Росія збільшила чисельність своїх військ біля українського кордону.

Потім керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що РФ перекинула до кордону української держави понад 90 тисяч військових і готується до вторгнення на початку наступного року.

Пізніше російський економіст, голова Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов висловив думку, що Путін найближчим часом не піде на вторгнення в Україну, оскільки для нього ідеально, коли жертва не очікує нападу.

Вас можуть зацікавити такі новини: