Яким буде серпень для Раків / depositphotos.com

Для представників водного знака серпень стане переломним місяцем. Він буде своєрідним прощанням з негативним минулим заради світлого майбутнього. У вас буде можливість розкрити свої інтелектуальні здібності і зробити крок вперед по кар'єрних сходах. Раніше були названі знаки Зодіаку серед жінок, на яких найчастіше одружуються чоловіки.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Серпень-місяць професійного зростання / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця у вас буде стільки роботи, що думати ні про що інше не доведеться. Більш того, саме професійні успіхи допоможуть вам пережити потрясіння в інших сферах життя. Наполеглива праця призведе не тільки до поліпшення матеріального становища, а й до кар'єрного росту.

5 і 6 серпня варто утриматися від уїдливих зауважень на адресу колег. Зробіть вигляд, що ви не помічаєте чужих помилок, інакше є ризик посваритися зі співробітниками. 

Відео дня

Особливо вдалим буде місяць для Раків, які працюють у сфері реклами, маркетингу та ЗМІ. З 13 серпня з'явиться можливість організації поїздок, презентацій та конференцій. 

У фінансовому плані місяць не можна назвати стабільним - буде безліч витрат на сім'ю і близьких, але до кінця серпня ситуація налагодиться.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп для Раків / фото ua.depositphotos.com

Закохані Раки на початку місяця будуть часто сваритися. Причини - колишні проблеми і невирішені питання. Постарайтеся тримати емоції під контролем і обговорювати ситуацію з точки зору раціоналізму.

У другій декаді серпня сімейні Раки також стануть учасниками конфліктів через те, що друга половинка не відчуває вашої турботи. Вирішити проблему можна, подарувавши партнеру якусь дрібничку або організувавши спільне дозвілля. У спокійній відвертій розмові вийде пояснити людині, чому ви так мало приділяєте уваги сім'ї.

Читайте такожМісячний календар на серпень 2021: сприятливі та несприятливі дні за місячним цикломНайбільш сприятливий час для особистого життя - третя декада місяця. Зірки рекомендують Ракам відправитися в подорож. Така поїздка згуртує вас з близькими. 

З 23 серпня представники знака будуть купатися в увазі протилежної статі. В достатку емоцій є ризик упустити потрібну людину. Будьте уважні до знаків долі. Проте, серйозні відносини в серпні краще не починати через швидку зміну настрою і пріоритетів.

Порада місяця: розберіться в собі і в тому, що вам потрібно, щоб не розчарувати партнера і не втратити час.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Стан здоров'я раків у серпні / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 11 серпня приділіть особливу увагу очам. Якщо хочете відвідати офтальмолога, то 5 і 6 серпня - найбільш сприятливі для цього дні.

Підвищена працездатність буде спостерігатися з 13 по 23 серпня через сильний вплив Меркурія. Це найкращий час, щоб реалізувати професійні амбіції або сходити в тренажерний зал.

З 24 по 31 серпня може порушитися робота нирок, тому стежте за кількістю випитої рідини за день. Лікарі рекомендують випивати не менше 1.5 л. води. Відмовтеся на час від заправок, консервів і напівфабрикатів. Знайдіть час і зробіть УЗД, щоб знати про стан здоров'я.

Вас також може зацікавити: