REUTERS

Про це повідомляється на сайті посольства Франції в Україні з посиланням на заяву заступника речника МЗС Франції на брифінгу, який відбувся 19 вересня.

Читайте такожЄвропарламент не визнає вибори в російську Держдуму на території анексованого Криму - спікер

"Франція не визнає ані легітимність організації, ані результати голосування, яке відбулось в Криму 18 вересня цього року. Наша позиція чітка і незмінна: як Європейський Союз і вся міжнародна спільнота, Франція не визнає анексії Криму", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня відбулися вибори до Держдуми РФ. Голосування проходило, в тому числі, й на території тимчасово окупованого Криму.

Перед виборами МЗС України висловило протест з приводу намірів РФ провести вибори в Криму і Севастополі. Також в МЗС заявили, що у зв'язку з цим проведення виборів в приміщеннях дипломатичних і консульських представництв Росії є неможливим.

Сьогодні, 19 вересня, Міністерство закордонних справ України закликало міжнародних партнерів не визнавати результати виборів до Держдуми РФ у частині голосування на території окупованого Кримського півострова.