УНИАН

Як повідомили у прес-службі урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики, сьогодні, 28 листопада, відбулося засідання конкурсної комісії.

«На засіданні конкурсною комісією розглянуто звернення та скарги, які надходили до неї, а також відібрано кандидата на посаду голови Національного агентства, а саме Янчука Антона Володимировича», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожКабмін затвердив порядок визнання Україною міжнародних санкцій щодо замороження активів

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у листопаді 2015 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів». Агентство є центральним органом виконавчої влади із спеціальним статусом, діяльність якого спрямовується і координується Кабміном.

Агентство за запитом правоохоронних органів здійснюватиме пошук активів, як в Україні, так і за кордоном, вестиме реєстр арештованого та конфіскованого майна в кримінальних провадженнях, управлятиме таким майном у прозорий та прибутковий для держави і громадян спосіб. 1 липня конкурсна комісія оголосила конкурс на посаду голови Нацагентства.