Террористы решили сформировать женские отряды / @novostidnua

Сепаратисти під гаслом "Донбас-Росія" проводять мітинг на центральній площі Леніна в Донецьку, повідомляє кореспондент "ОстроВа".

Тут зібралися близько тисячі осіб. Вони тримають в руках прапори терористичної організації "ДНР", триколори, прапори "Русского блока", "Народного ополчення Донбасу".

Читайте такожБойовики викрали з колонії в Горлівці більше 70 автоматів та звільнили в'язня - ЗМІ

Відео дня

"Донбас буде тепер тільки російським", - заявляють учасники мітингу. "Донбас - Росія!" - скандують вони.

"В Одесі сподіваються на нас, що ми побудуємо свою країну і допоможемо їм, як нам допомагають брати-росіяни. Ви знаєте, що труни російських хлопців, хлопців з Чечні, відправили в Росію. Нам допомогли і ми допоможемо", - заявила зі сцени представник партії "Русский блок", діяльність якої заборонена в Україні, Наталія Білоцерківська.

Виступаюча запропонувала сформувати  жінок, які підуть блокувати військові частини на території Донецької області.

Читайте такожБойовики замінували місцевість навколо прикордонпункту "Дякове", штаб АТО не реагує

"Пропоную сформувати ополчення жінок, які підуть блокувати військові частини у нас. Ніхто не скаже, що стріляють у терористів, якщо підуть жінки. Ми в намети будемо записувати жінок-добровольців. Я буду особисто записувати в наметі", - заявила вона.

На площі виступив і бойовик Павло Губарєв, який вважає себе "народним губернатором", він заявив про те, що іншим областям України потрібно допомогти увійти до складу федеративної держави Новоросія".