facebook.com/anton.gerashchenko.7

Знімок розстріляного імовірно автомобіля Держохорони опублікував у своєму Facebook депутат Київоблради Іван Ступак. У коментарях до повідомлення в соцмережі депутат посилається на слідчий відділ прокуратури.

Читайте такожУ Княжичах чотирьох поліцейських розстріляли прямо в маркованій машині Держохорони

На знімку видно, що кулі увійшли в двері машини. Паркан на тлі дуже нагадує паркан на раніше опублікованих знімках з місця події.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, минулої ночі в с. Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією вбито п'ятеро правоохоронців. Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація.

На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив у групу захоплення. У той же час грабіжники, почувши стрілянину, відмовилися від своїх планів і зникли з місця події.