26 вересня з 16.00 до 19.00 у конференц-залі київського офісу компанії CMS Cameron McKenna (вул. Володимирська, 38) відбудеться мультиформатний захід за участі представників профільних органів влади, асоціацій, фінансових інституцій, провідних юридичних, консалтингових компаній, лідерів серед генпідрядних компаній у сфері сонячної енергетики та потенційних інвесторів у проекти ВДЕ. Очікується близько 50 учасників. Організатор – платформа GetMarket. У програмі заходу – експертні виступи, оголошення результатів рейтингу гравців на ринку СЕС, прес-брифінг, персональні бліц-інтерв’ю, нетворкінг.

Основні спікери та теми:

Андрій Оленюк, Everlegal: «Позитивний та негативний досвід впровадження проектів ВДЕ».

Відео дня

Юрій Подоляк, IKNET: «Проблематика та перспективи підключення об'єктів ВДЕ до електричних мереж».             

Віталій Радченко, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang: «7 гріхів девелопменту енергетичних проектів в Україні».

Максим Сисоєв, Dentons: «Законодавчі перспективи в галузі ВДЕ».

Олександр Баськов, Baker Tilly: «Історія об’єднання консалтерів та створення платформи GetMarket».

Костянтин Петриковець, директор ДП "Гарантований покупець": «Гарантований покупець: роль у виконанні спецобов’язків на новому ринку електроенергії та перші результати роботи».

Також в програмі виступи представників фінансових установ на тему фінансування проектів ВДЕ, кейси вітчизняних та іноземних інвесторів щодо досвіду інвестування у ВДЕ-проекти на ринку України, бліц-виступи компаній-учасників рейтингу.

Ключова подія – презентація рейтингу генеральних підрядників, що працюють з проектами сонячної енергетики. Рейтингування проводилося в рамках дослідження GetMarket серед 18 компаній-учасниць. Незалежне оцінювання здійснювалось за підтримки компаній Dentons, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Everlegal, Baker Tilly, ІКНЕТ.

Як наголошують організатори, у 2019 році пройде презентація цілої низки рейтингів компаній, що працюють в різних сегментах на українському ринку відновлюваної енергетики. Це відбувається в рамках програми зі створення єдиної бази даних компаній-гравців ринку та інвестиційних проектів з ВДЕ.

GetMarket – платформа, заснована при партнерстві компаній Dentons, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Everlegal, Baker Tilly, ІКНЕТ. В її рамках створюється онлайн-майданчик з базою інвестиційних проектів (бета-версія https://getmarket.com.ua/), проводиться аналітична робота, рейтингування гравців ринку, організовуються спеціалізовані галузеві заходи, надаються консультації та низка профільних послуг компаніями – учасниками об’єднання. Мета проекту – систематизація та розвиток ринку відновлюваної енергетики, пошук та підтримка інвесторів, консолідація на базі платформи компаній-лідерів у своїх галузях.

Контакти для реєстрації: a.arenina@gmail.com, 0674010345, Анна Церковна