Американка знайшла у своїй шафі незнайомця / Скріншот - FOX8

У Північній Кароліні (США) студентка знайшла в гардеробі свого житла чоловіка, який носив її одяг.

Читайте такожРозповніла Крістіна Агілера розіграла покупців пончиків в кафе (відео)

Як повідомляє FOX8, за кілька днів до цього дівчина почала помічати дивні звуки, зникнення одягу і таємничі відбитки рук на стінах – вона вирішила, що в неї вдома завівся привид.

Відео дня

"Я почула гуркіт у своїй комірчині. Звучало так, ніби туди забрався єнот... Я запитала: "Хто там? І хтось відповів мені. Він каже: "Оу, мене звуть Дрю". Я відкрила двері, і він був там, в моєму одязі. Мої шкарпетки, моє взуття. І у нього був ранець, забитий моїм одягом", – розповіла дівчина.

За її словами, після цього вона зателефонувала своєму бойфренду, і в очікуванні допомоги продовжувала говорити з незнайомцем, аби відволікти його.

За інформацією поліції, незнайомцем виявився 30-річний Ендрю Своффорд. Його помістили під варту із заставою у 26 тисяч доларів. Чоловікові висунули 14 кримінальних звинувачень, включаючи крадіжку.

Дівчина досі не розуміє, як незнайомець зміг потрапити всередину. За її словами, двері завжди були закриті, і жодних слідів ушкоджень на них не було.

Раніше в США затримали співробітника лікарні, якого звинувачують у насильстві - нібито від нього народила немовля жінка, яка уже десять років перебуває в комі.