Експертиза вказала на 36-річного медбрата Натана Сазерленда / скріншот

У США затримали працівника лікарні, якого звинувачують у насиллі - начебто від нього народила немовля жінка, яка вже десять років знаходиться у комі.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Коли раптово народився хлопчик, поліція негайно почала розшукувати батька. Для цього працівників лікарні попросили надати зразки ДНК. Експертиза вказала на 36-річного медбрата Натана Сазерленда.

Читайте такожУ США народився малюк-"богатир" (відео)

Підозрюваний був одним з тих, хто доглядав за жертвою. Саме він, за версією слідства, вчинив наругу над безпорадною пацієнткою.

Адвокат Сазерленда наполягає, що його підзахисний, попри надані слідством докази, невинен.

«Докази мінімальні, він не має судимостей, працевлаштований і живе тут тривалий час», - зазначив адвокат.

Суд Сазерленда залишив за гратами. Він може вийти тільки під заставу у півмільйона доларів. Слідство у справі триває. Хлопчик, народжений у клініці, зараз під пильним наглядом медиків.

Як повідомляв УНІАН, в лікарні штату Арізона пацієнтка, яка перебуває більше 10 років у вегетативному стані, народила дитину. Поліція почала розслідування за фактом зґвалтування і з'ясовує, від кого могла завагітніти жінка, збираючи зразки ДНК співробітників клініки.

Інцидент стався 29 грудня в клініці Hacienda недалеко від міста Фінікс - столиці штату Арізона. Дитину, яку народила пацієнтка, спочатку не дихала, проте зараз повідомляється, що вона жива і перебуває під наглядом лікарів.