Не тільки анекдотами: діти розповіли, як татусі зводять їх з розуму на відпочинку / фото ua.depositphotos.com

Під час типового сімейного відпочинку тати змушують дітей-підлітків ніяковіти і відчувати сором за них в середньому понад 20 разів. Такими виявилися результати опитування, в якому взяли участь близько тисячі підлітків, пише Daily Express.

Помилок, які вчиняють батьки, чимало. Тати носять шкарпетки з босоніжками або, навпаки, недоречний "молодіжний" одяг, голосно сваряться, постійно фотографуються (зокрема, з селфі-палкою), розповідають анекдоти, сплять і хроплять біля басейну, танцюють, жадібно наїдаються на фуршеті, встають дуже рано, аби зайняти шезлонги тощо.

В середньому тати на тиждень відпочинку припускаються 22 таких помилок. Про недоречну поведінку тата під час відпустки, що змушує червоніти, заявили 54% опитаних підлітків. 24% через негативний досвід намагалися уникати відпустки з батьками. А 43% сказали, що не пам’ятають жодної відпустки, під час якої не сталося б щось принизливе.

Відео дня

34% опитаних татусів зазналися, що навмисно створювали ситуації, у яких діти почуватимуться ніяково. А 49% назвали це обов’язковим заняттям на відпочинку. 

53% опитаних татусів при цьому вважали, що поводилися "круто" під час відпусток.

Цікаві статистичні дані про туризм

Напередодні експерти з туризму розповіли, що найбільше дратує попутників на борту літака. 

Також опитування від круїзної компанії показало, які речі, що дратують, люди найчастіше роблять у відпустці.

Вас також можуть зацікавити новини: