Тірамісу - це легкий та смачний десерт / фото ua.depositphotos.com

Мережа італійських ресторанів San Carlo, яка славиться своїми автентичними середземноморськими стравами, поділилась неймовірним рецептом тірамісу.

Кухарі описали його Express.co.uk як "смачне домашнє тірамісу". Всі продукти у рецепті прості й доступні.

Для приготування вам знадобиться:

Відео дня
  • печиво савоярді - 30 шт., 300 г;
  • маскарпоне - 500 г;
  • жирні вершки - 150 г;
  • яйця - 4 шт.;
  • цукор - 100 г;
  • еспресо - 300 мл.;
  • несолодкий какао.

Почніть з приготування кави і дайте їй охолонути. Відокремте яєчний жовток від білків, потім у великій мисці збийте жовтки з цукром до густоти та посвітління. Це має зайняти близько п’яти хвилин.

Тепер візьміть маскарпоне й обережно додайте його до яєчної суміші, поки вона не з’єднається. В окремій мисці треба збити вершки до твердих піків. Потім обережно додайте їх до маскарпоне.

Візьміть посуд, у якому хочете зібрати тірамісу. Печиво швидко занурюйте в каву і викладіть на дно сервірувальної тарілку. Вкрийте його кремом і повторіть. Останнім шаром має бути саме крем. Посипте зверху какао і залиште в холодильнику на декілька годин.

Перед подачею посипте трохи какао-порошку.

Що ще приготувати з десертів

Раніше УНІАН поділився рецептом неймовірно простого і смачного традиційного бісквітного пирога "Вікторія". Він був названий на честь королеви Вікторії, яка насолоджувалася маленькими тістечками з післяобіднім чаєм.

Любителям кави точно сподобається рецепт торта від Шарлотти Оутс із Charlotte's Lively Kitchen. Він не тільки смачний, а й дуже простий у приготуванні.

Випікання часто може стати складним завданням, але в цьому немає потреби, коли справа доходить до рецептів, які готуються без духовки. Лимонний чизкейк це чудовий варіант для теплих та спекотних днів.

Вас також можуть зацікавити новини: