У Північні Джорджії пара самотужки перетворила занедбаний склад на "будинок мрії" / колаж УНІАН, фото скріншот, фото ua.depositphotos.com

У Північні Джорджії пара знайшла старий склад й вирішила самотужки перетворити його на "будинок мрії".

Історію успіху подружжя опублікував Neewsweek. Зазначається, що на занедбане приміщення вдалося натрапити випадково у 2021 році. Тоді пара загорілася ідеєю зробити з нього свій проект, однак це виявилося не так легко. Довелося пережити навіть торнадо, а на втілення мети в пішло близько 2 років. 

Етапи ремонту та кінцевий результат показала ріелтор з ніком kim_buk_tu у TikTok, вразивши мережу нечуваним прогресом. Зазначається, що ролик був викладений за кілька днів до офіційного переїзду родини в оселю. 

"Наприкінці 2021 року ми знайшли цей старий склад по дорозі від нашого будинку. Нам сподобалося місце розташування та земля, потрібно було просто творчо підійти до будівництва будинку", - вказала вона. 

Для втілення задуманого у січні 2020 року пара пожертвувала своїм колишнім будинком, виставивши його на аукціон, щоб заощадити більше коштів на ремонт. Його вдалося продати доволі швидко, вже в березні. Тоді розпочався етап прискіпливих планувань на втілення мрій на папері для попереднього створення інтер’єру у співпраці з архітектором.

Врешті все склалося, й команда знайшла спільні погляди на те, як використати простір для облаштування будинку. 

Водночас за 2 роки роботи довелося пережити такі труднощі, які мало хто собі уявляє, коли розпочинає ремонт. 

"Ми зіткнулися зі стількома перешкодами, були місяці, коли будинок стояв порожній, поки вирішувалися інженерні питання. Ми навіть торнадо пережили, однак наше сховище не дуже з цим впоралося", - зазначає kim_buk_tu. 

Відповідний допис ріелтор зробила 6 вересня. За цей час він встиг набрати понад 31 тисячу "вподобайок" у TikTok та близько 600 коментарів з привітаннями та захопливими відгуками. 

"Це так гарно!", - висловився один з користувачів. 

Хлопець знайшов у підвалі таємну кімнату

Нагадаємо, раніше користувачів вразила історія старого будинку, який відкрив своєму мешканцю таємну кімнату лише після 2 років з моменту переїзду.

Йдеться про особняк, побудований на початку 1920-х років. Його новий мешканець випадково виявив додаткову кімнату за стіною підвалу з моторошним колодязем. Покликавши друзів, він наважився разом з ними туди зазирнути - на що натрапила компанія читай тут.

Вас також можуть зацікавити новини: