На Житомирщині автомобіль вбив лося / фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

На Житомирщині вчора автомобіль збив лося, який раптово вибіг на дорогу.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Читайте такожНа Житомирщині компанія мажорів розстріляла собаку, поліція відкрила провадження (фото)

Відео дня

Як зазначається у повідомленні, 30 вересня на автотрасі між населеними пунктами Кочерів та Радомишль у Радомишльському районі Житомирщини на території мисливських угідь під колеса автомобіля ВАЗ потрапив лось.

під колеса автомобіля ВАЗ потрапив лось / фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарстваПід колеса автомобіля ВАЗ потрапив лось / фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

Дика тварина раптово вибігла з лісу і водій не встиг уникнути зіткнення. Лося від удару відкинуло на інший автомобіль. Лось загинув на місці.

Водій автомобіля - винуватець ДТП - втік з місця аварії. На місце події викликали поліцію, яка розпочала розслідування цього факту. Марку авто-порушника правоохоронцям повідомив водій іншого автомобіля.

Як зазначили в управлінні, лосі частіше за інших тварин гинуть під колесами автомобілів. Серед причин цього і те, що лось має порівняно великий ареал міграції, також ця тварина масивна та неповоротка.

Дика тварина загинула / фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства