У Малазії жінка виростила з купленого у ресторані яйця качку / фото  instagram.com/daily_daisy_duck

Два роки тому в одному з ресторанів Куала-Лумпура місцева жителька Еріка Лім побачила в меню страву, яка називається балут. Це традиційна страва для Камбоджі та Філіппін, варене качине яйце, у якому вже повністю сформувалося каченя.

Еріка попросила продати їй одне таке, але не варене. Принесла його додому, зробила інкубатор з пінопласової коробки та ламп та розмістила там яйце, повідомляє УП. Через два тижні з нього вилупилася качка. Жінка назвала її Бібіт.

Качка дивиться з хазяйкою телевізор / фото instagram.com/daily_daisy_duck

Птаха почувається цілком комфортно у ролі домашньої улюблениці, любить плескатися у ванні та разом з хазяйкою дивитися телевізор.

Відео дня

Іноді Бібіт навіть подорожує з Ерікою. Якось вони ходили разом у кіно, і качка поводилася там чемно.

За свій порятунок колись у ресторані птаха тепер віддячує яйцями – несе по одному на добу.

Щодня качка несе своїй рятівниці яйця / фото instagram.com/daily_daisy_duck

Як повідомляв УНІАН, у Києві врятували бобра, який втрапив у капкан браконьєрів.