На Рівненщині від ракет окупантів постраждала енергетична система / фото Віталій Коваль

Ракети окупантів потрапили по об'єктах енергетичної системи в Рівненській області. Під удар потрапили цивільні об'єкти.

Про це розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль в ефірі телемарафону.

"Енергетичні системи Рівненської області сьогодні потрапили під ракетний удар ворога. Над ліквідацією наслідків працювало 16 одиниць спецтехніки ДСНС і 99 чоловік особового складу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
На Рівненщині окупанти вдарили по об'єктах енергосистеми: де відключать світло

За словами Коваля, в результаті ракетних ударів ніхто не постраждав, але зруйновані цивільні об'єкти, в тому числі приватні будинки.

На Рівненщині окупанти вдарили по об'єктах енергосистеми: де відключать світло

У свою чергу мер Рівного Олександр Третяк повідомив, що в місті проводяться роботи з відновлення електропостачання, при цьому тимчасово подаватимуть воду зі зниженим тиском.

У зв'язку з дефіцитом потужностей у місті та області запроваджують графіки обмеження електропостачання.

У період пікового навантаження електропостачання буде відсутнє на наступних вулицях:

  • Коновальця;
  • Волинської Дивізії;
  • Млина;
  • Князя Романа;
  • Богоявленська;
  • частково Гагаріна;
  • частково Грушевського.

Також будуть почергово застосовуватися стабілізаційні відключення на Володимиреччині, Сарненщині, Дубровиччині, Березнівщині, Гощанщині, Острожчині, Костопільщині, Коречині, Здолбунівщині.

Масована атака по Україні 22 жовтня - що відомо 

Сьогодні рашисти здійснили черговий масштабний обстріл мирних міст нашої країни. Головною метою окупантів були об'єкти енергетичної інфраструктури. Наприклад, у Луцьку один з них повністю знищили.

Удари були зафіксовані в Ковелі, ХмельницькійОдеській, Рівненській та Черкаській областях. Після цього в багатьох населених пунктах почалися проблеми з електрикою, водопостачанням та підключенням до Інтернету.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що з 7 до 11 ранку противник випустив 18 крилатих ракет Х-101/х-555 та "Калібр" з десяти стратегічних бомбардувальників.

На місцях влучень працюють відповідні служби. Українців закликали економити електрику, щоб знизити навантаження на систему енергопостачання.

Вас також можуть зацікавити новини: