Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України "ПриватБанк" випустив фінальну версію нового онлайн-банкінгу Privat24.

Читайте також"ПриватБанк" після обшуків працює у звичайному режимі

Презентація відбулася сьогодні в центральному офісі банку в Дніпрі, передає LIGA.net.

Відео дня

Додаток отримав новий дизайн і функціонал. Змінено стартовий екран - банківські картки тепер відображаються горизонтально у вигляді каруселі. Їхній порядок можна ранжувати, а непотрібні - приховувати.

Під картами додано кастомізоване меню: сюди можна додати функції та послуги на свій розсуд. Наприклад, переказ грошей на обрані карти, поповнення телефону та інше.

Ще одне візуальне нововведення - темна тема програми.

«ПриватБанк» запустив новий Privat24

Серед представленого функціоналу - виписки за рахунками сторонніх банків. Незабаром обіцяють додати аналітику витрат.

Новий додаток для Android і iOS випустять найближчим часом. За словами Сергія Харитича, члена правління «ПриватБанку» для електронного бізнесу, для iOS повністю переписали код. А для Android-версії поступово будуть оновлювати і старий клієнт. Перехід всіх користувачів на новий додаток очікується до кінця року.

За даними «ПриватБанку», додатком користується близько 8,8 млн мобільних користувачів. Приват24 встановлений на 80% iOS і Android пристроїв.

У новій версії анонсували відмову від системи Corezoid, розробленої до націоналізації.

Відкрите тестування оновленого додатка почали в травні цього року. Тоді Privat24 для iOs і Android могли отримати всі бажаючі.

Довідка УНІАН. «ПриватБанк» (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів.

Кабінет міністрів прийняв рішення націоналізувати «ПриватБанк» в грудні 2016 року, керуючись рекомендаціями Ради нацбезпеки і оборони.

У квітні поточного року суди прийняли ряд рішень, включаючи рішення про скасування націоналізації банку. Згодом «ПриватБанк», Кабінет міністрів і Національний банк оскаржили ці рішення в апеляційному порядку.