ЦУМ і ПУМБ надають можливість придбати брендові речі в розстрочку

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і головний універмаг країни ЦУМ надають можливість любителям шопінгу купувати одяг, взуття та аксесуари обраних брендів у розстрочку.

Так, клієнти ПУМБ, які користуються кредитними картками всеМОЖУ і soloМАНДРИ, можуть скористатися сервісом «Сплачуй частинами». Для цього потрібно розрахуватися за товар кредитною карткою, обрати на платіжному терміналі кількість платежів у розстрочку, й сума покупки миттєво розіб'ється на рівні частини, без будь-якої комісії.

При цьому оформити кредитку тим, у кого ще немає кредитних карт всеМОЖУ або soloМАНДРИ, щоб у майбутньому вільно купувати в ЦУМ товари улюблених брендів, можна прямо в універмазі на третьому поверсі. Просто обирайте вподобану річ і прямуйте до точки кредитування.

Відео дня
false

Придбати одяг, взуття та аксесуари можна також в кредит від ПУМБ. Оформити класичний споживчий кредит  можна на термін до 24 місяців з пільговим періодом від 3 до 6 місяців. Це означає, що вартість товару буде розділена на рівні частини (до 24, залежно від терміну кредиту), з яких на платежі суми кредиту в пільговому періоді (від 3 до 6 місяців) не буде нараховуватися комісія. Купити в розстрочку можна всі товари з чорними цінниками. З повним переліком брендів можна ознайомитися на сайті ЦУМ

Щоб оформити в ПУМБ розстрочку з пільговим періодом на обрані товари, необхідно:

 - уточнити у консультанта ЦУМ інформацію про чорні цінники;

- визначитися із сумою початкового внеску (будь-яка сума від 0 грн до 90% від вартості покупки на вибір клієнта);

- мати із собою паспорт та ІПН для оформлення кредиту (для оформлення споживчого кредиту).