ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» представив новий дизайн упаковок каші ТМ «Малышка». Про це повідомляє прес-служба заводу.

Відео дня

На вибір споживача запропоновано п'ять видів каш. Серед них - молочні гречана і рисова каші, які підходять для годування малюків з чотирьох місячного віку, молочні гречано-рисова і кукурудзяна каші, а також молочна каша з суміші рису, кукурудзи, вівса, гречки. Трьома останніми кашами дітей можна годувати з п'ятого місяця.

Крім того, каші ТМ «Малышка» можна пропонувати дітям дошкільного та шкільного віку, а також використовувати в якості дієтичного харчування для дорослих. Адже каші виготовлені з екологічно чистої сировини і не містять в собі консервантів, барвників, ароматизаторів, ГМО та пальмової олії. У той же час вони багаті кальцієм, залізом, а також містять в своєму складі 13 вітамінів.

Як відзначає виробник, у складі каш ТМ «Малышка» використовується тільки високоякісна крупа, яка ретельно підбирається і жорстко контролюється виробничою лабораторією заводу.

Нагадаємо, за даними звіту по аудиту роздрібної торгівлі компанії «АСНільсен Юкрейн», Хорольський завод дитячих продуктів харчування став лідером продажів в Україні в сегменті молочних сумішей за підсумками 2018 року - частка заводу на ринку замінників грудного молока склала 52,5% в натуральному виразі.