БК 'Гефест' продовжує активно здавати свої жилкомплекси попри війну

Будівельна компанія "Гефест" починає видачу ключів мешканцям ще одного житлового комплексу в Одесі - "Еллада 1". За 20 місяців війни "Гефест" реалізував 6 комплексів, а це близько 155 000 м2 - 2304 квартири і 100 офісів. Серед них - ЖК "Родос", ЖК "Акрополь 2", клубний будинок "Аполлон на Карантинній", апарт комплекс "Каліпсо", ЖК "Посейдон 1", ЖК "Еллада 1".

З початку війни в Україні будівельна компанія не припиняла будівництво своїх об'єктів. Як відзначили у компанії, нові виклики стали причиною удосконалювати і розробляти нові методики й підходи в роботі.

"Паралельно активно ведемо будівництво всіх наших об'єктів. План на наступні 12 місяців - реалізувати ще 100,000 м2. Скажу чесно: було нелегко. Купа проблем і організаційних питань, які довелося вирішувати за цей непростий період. Потрібно розуміти, що майже у всіх зупинилися продажі, почався кадровий голод у зв'язку з масовими звільненнями, зупинилися поставки передплачених матеріалів, які в підсумку довелося купувати двічі. Плюс у зв'язку з проблемами логістики поставок будівельних матеріалів, збільшення вартості палива за їхнє перевезення, за підсумком позначилося на збільшенні їхньої вартості на 30-40%. Дали про себе знати і блекаути. Це неповний перелік проблем, які ми вирішили в процесі заради позитивного результату для наших інвесторів. Їм окрема подяка за довіру", - зазначив СЕО "Гефест" Василіс Бумбурас.

Відео дня
БК 'Гефест' продовжує активно здавати свої жилкомплекси попри війну