Маск заговорив про продаж усіх "матеріальних активів" / Ілюстрація REUTERS

Глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск, заявив, що планує продати все своє майно. Отримані гроші він хоче направити на заселення Марса.

Про це повідомляє Business Insider.

Читайте такожМаск хоче створити електромобіль для китайців

Відео дня

Маск хоче направити якомога більше грошей на колонізацію Червоної планети. Тому він планує продати "всі матеріальні активи", а гроші направити на організацію колоній.

"Я залишуся практично без власності, що має грошову цінність, крім акцій компаній. Якщо я втомлюся на роботі, я спокійно залишуся спати на фабриці або в офісі. Звичайно ж, мені потрібно якесь житло, щоб там жили мої діти. Для цього я буду винаймати житло або ще як-небудь викручуся", — заявив Маск.

Що цьому передувало

У травні 2020 року Маск говорив про подібні плани, заявивши, що у нього "не буде будинку. З того часу він продав кілька будинків, виручивши близько $100 млн.

"Я думаю, що людству важливо стати космічною цивілізацією. Для будівництва міста на Марсі буде потрібно багато ресурсів. Я хочу вкласти в це стільки грошей, скільки зможу. Я лише намагаюся пояснити, що для мене це дійсно серйозна справа", — заявив Маск.

Як змінювалася позиція Tesla в рейтингу