116 пасажирів літака досі чекають поки вирішиться їх доля

Чартер з українськими заробітчанами, які прямували до Лондона, не випустили з аеропорту "Бориспіль".

Рейс авіакомпанії МАУ був призначений на 12:40. Однак в останній момент його скасували, йдеться у сюжеті ТСН.

Зараз 116 пасажирів літака досі чекають поки вирішиться їх доля і те, чи зможуть вони полетіти на роботу.  Всі кажуть, що дуже втомлені, адже люди з різних регіоні регіонів України і  в силу карантину добиралися хто як. Кого привезли родичі, хто добирався на таксі, деякі  майже добу витратили лише на дорогу.

З аеропорту Бориспіль вранці вилетіло два рейси в Париж та Ніццу. Третій, у Лондон, отримав заборону на виконання рейсу від  Державіаслужби. Їхнього коментаря поки отримати не вдалося. Проте вони уже назвали свою причину МАУ.

Читайте такожНе випустили заробітчан: МАУ скасувала сьогоднішній рейс Київ-Лондон через заборону Державіаслужби

"Від Державіаслужби отримали пояснення про те, що нібито заборона з тієї причини, що було змінено номер рейсу. Тобто, авіакомпанія має отримати дозволи від наших структур – всі листи були надіслані, підтвердження ми отримали на виконання рейсу. А сьогодні для нас був сюрприз буквально за пару годин до вильоту, що ми отримали заборону", - прокоментував представник МАУ Микола Бистрий.

Скільки ще часу  чекати пасажирам лондонського рейсу та і чи відбудеться він взагалі, поки невідомо. Втомлені люди  кажуть, що не знають, як повертатись додому, якщо літак не полетить, оскільки грошей вже не мають.