Низка поїздів затримується через ракетний удар РФ по Україні / фото t.me/UkrzalInfo

Деякі пасажирські поїзди в Україні прямують із затримкою через ракетні атаки росіян по обʼєктах інфраструктури.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", зокрема, затримується на відправлення на 30 хвилин поїзд №42 сполученням Трускавець – Дніпро. Поїзд №31/32 Запоріжжя – Перемишль затримується на 20 хвилин.

"Загалом станом на зараз 4 рейси затримуються на час до 30 хвилин, інші 23 рейси курсують за графіком", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Повідомляється, що "Укрзалізниця" підготувала резервні тепловози для рейсів, на які може вплинути відсутність електроенергії.

"Пасажири, які прибуватимуть на залізничні вокзали після початку комендантської години, зможуть безкоштовно залишитись на ніч на вокзалах", – додали у прес-службі.

Пізніше в "Укрзалізниці" додали, що через відсутність напруги в контактній мережі та масштабну повітряну тривогу затримуються такі рейси: поїзд №88 Ковель – Запоріжжя затримується орієнтовно на 30 хвилин; поїзд №17 Харків – Ужгород затримується на 30 хвилин.

Поїзд №711 Краматорськ – Київ відправився під резервним тепловозом із затримкою в межах 40 хвилин. 

Крім цього, через відсутність напруги на невизначений час затримуються рейси №715 Київ – Перемишль, №750 Ужгород – Київ, безпересадкові вагони Відень – Київ, №772 Хмельницький – Київ, №86 Львів – Запоріжжя, №55 Київ – Рахів.

Ракетний удар по Україні 15 листопада

У вівторок, 15 листопада 2022 року, Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні.

У столиці збили 4 ворожі ракети, водночас зафіксовано влучання у три житлові будинки в Печерському районі Києва.

Також відомо про вибухи та влучання в об'єкти інфраструктури у багатьох областях країни. Як повідомляють у НЕК "Укренерго", зафіксовані "прильоти" в енергетичну інфраструктуру в усіх регіонах країни.

Через масовану ракетну атаку енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні.

Найбільш складна ситуація в північних і центральних областях, тому там вводяться в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів.

Вас також можуть зацікавити новини: