Нова розповідь по всесвіту Overwatch присвячена Ангелу / скріншот

Компанія Blizzard у своєму Twitter-акаунті опублікувала нову 24-сторінкову розповідь по всесвіту Overwatch. Вона має назву «Валькірія» і присвячена персонажу Ангел.

Прочитати розповідь англійською мовою можна тут.

Сюжет переносить читачів в Каїр, де Ангела Циглер (Ангел), Ана Амарі разом з Джеком Моррісоном (Солдат 76) зіткнулися з військами «Кігтя». З розповіді фанати можуть дізнатися, як Ангел врятувала хлопчика і дівчинку, що втратили своїх батьків, які події підштовхнули її приєднатися до Вінстона та організації Overwatch, а також інші подробиці з біографії Ангела.

В кінці розповіді, на останніх сторінках Blizzard представила новий костюм Ангела та значок профілю. Їх можна відкрити в новій міні-події, яка розпочнеться в грі вже сьогодні.

Новий вигляд персонажа можна відкрити у грі / скріншот

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих картах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж.

Трейлер Overwatch

Також, варто нагадати, що нещодавно Blizzard анонсувала Overwatch 2. В другій частині командного шутера з'являться сюжетні місії, нові локації та персонажі, а також новий режим "Натиск". Гравці зможуть перенести свої досягнення і колекцію з першої частини гри в другу.

Трейлер Overwatch 2