Розробники пообіцяли зробити фізику транспорту реалістичніше, ніж в GTA 5 / скріншот з трейлера

Днями в Польщі студія CD Projekt Red провела зустріч з фанатами і відповіла на питання про гру Cyberpunk 2077. Один з шанувальників проекту поділився результатами зустрічі на сайті Reddit.

Розробники повідомили фанатам, що основна сюжетна лінія Cyberpunk 2077 буде коротшою, ніж у попередній грі студії - The Witcher 3: Wild hunt. Однак, розробники пообіцяли компенсувати тривалість сюжету загальною варіативністю історії. У студії заявили, що придумали цікавий прийом, який допоможе продовжити гру після завершення сюжетної кампанії.

CD Projekt Red планують попрацювати з фізикою транспорту в Cyberpunk 2077 і зробити її реалістичнішою, ніж в GTA 5. Також розробники розповіли, що динамічна зміна погоди не буде впливати на геймплей. А ось зміна дня і ночі допоможе в деяких ситуаціях. Так, приміром, вночі деякі охоронці будуть спати, що дасть перевагу герою.

Читайте такожСтудія CD Projekt Red випустила фільтри для Instagram в стилі гри Cyberpunk 2077

Як і у випадку з третьою частиною «Відьмака» розробники відзвітували, що записали багато анімацій з захопленням рухів для сцен сексу. В CD Projekt Red запевняють, що така кількість інтиму сподобається всім гравцям.

Про що Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 – це гра в жанрі action/RPG з видом від першої особи, створена за мотивами настільної гри «Кіберпанк 2020». Сюжет концентруватиметься навколо персонажа на ім'я V (Ві), який живе в місті майбутнього – Найт-Сіті. Зовнішність і стать головного героя гравці зможуть вибрати самі. Також геймери зможуть вибрати ряд ігрових класів з можливістю їх комбінування. Одного з героїв гри – персонажа на ім'я Джонні Сильверхенд зіграє зірка Голлівуду Кіану Рівз.

Геймплей Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 виходить 16 квітня 2020 року на PC, PlayStation 4 і Xbox One.