Red Dead Redemption 2 запустилася не у всіх користувачів Steam / скріншот

Вчора, 5 грудня, відбувся реліз гри Red Dead Redemption 2 в онлайн-магазині Steam. Проте не всі користувачі змогли оцінити новий ковбойський екшн від студії Rockstar Games.

Багато гравців стали скаржитися, що відчували труднощі з запуском гри.

«Чекаєш виходу на пк. Чекаєш виходу в стім. Чекаєш поки завантажується. Чекаєш коли дозволять запустити. Чекаєш коли розпакується. Чекаєш коли встановиться Рокстар Лончер або що там у них. Ждеш коли встановляться нові дрова на відео. Йдеш на... бо грі «не вдалося ініціалізувати відеокарту», - пише Duo.

«Качав всю ніч і весь ранок 112 ГБ гри. Весь день чекав, коли вже настане 6 грудня. Настало 6 грудня. В 12 годин ночі починається розпакування та встановлення. У 2 години ночі установка завершується. Натискаю грати. Гра запустилася. Вибираю сюжетний режим. На першому ж відеоролику виліт з непередбаченою помилкою через брак пам'яті», - пише користувач під ніком Казковий брехун.

«Неочікувана помилка, танці з бубном не допомагають. Спасибі Рокстар!», - пише Wismuth.

«На перший погляд гра непогана, але є ряд проблем технічного характеру. На моїй відеокарті 1050ti гра запустилася, що не може не радувати, проте в налаштуваннях графіки гра бачить лише 3198 пам'яті замість 4000. Спочатку я за звичкою накрутив налаштування на ультра (що входить в рамки 3198 і по ідеї повинно тягнути), але зіткнувся з дикими фризами через кожні 2-3 хвилини», - QuantBinar.

Трейлер Red Dead Redemption 2

Проте в Steam є й позитивні відгуки про Red Dead Redemption 2.

«Черговий шедевр від Рокстар. Графіка, фізика, сюжет, опрацьований відкритий світ і круті перестрілки. Тут відмінно майже все, крім оптимізації. Перед запуском довелося трохи потанцювати з бубном. Оновити драйвера на відеокарту і збільшити файл підкачки», - говорить Vito.

«Гра завелася без танцю з бубном ! І коли я зайшов в огляди, зрозумів, що мені пощастило. Політ нормальний, Ультра FullHD Ryzen 3700x + 2070 Super (35 Fps)», - написав RainHardt.

Про ніж Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 – це вестерн у відкритому світі від компанії Rockstar Games. Дія гри відбувається в 1899 році на Дикому Заході, на території кількох вигаданих штатів США. Сюжет гри розповідає про Артура Моргана, одному з членів банди Датча Ван дер Лінде. Після невдалого пограбування порома бандити змушені ховатися в глушині від федеральних агентів і мисливців за головами. В Red Dead Redemption 2 крім сюжетної кампанії є багато цікавих побічних місій і занять для гравця, серед яких: перестрілки, пограбування, полювання на диких тварин і скачки на конях. Red Dead Redemption 2 високо оцінили, як критики, так і геймери. На агрегаторі Metacritic у гри 97 балів. Тільки за перші два тижні з моменту релізу Red Dead Redemption 2 розійшлася накладом понад 17 млн копій.

Нагадаємо, Red Dead Redemption 2 вийшла 26 жовтня 2018 року на PS4 і Xbox One. На ПК гра вийшла 5 листопада 2019 року, але тільки в Rockstar Games Launcher і Epic Games Store. А найпопулярніший онлайн-магазин Steam гра вийшла 5 грудня.