У Fallout 76 з'явилася вразливість, за допомогою якої можна позбутися свого інвентарю / скріншот

У грі Fallout 76 була виявлена уразливість, за допомогою якої одні гравці можуть непомітно вкрасти весь інвентар в інших. Про це повідомили самі геймери на соціальному порталі новин Reddit.

За словами гравців, уразливість працює тільки на публічних серверах, в приватних світах передплатників Fallout 1st такої проблеми немає. Сама ж уразливість працює на відстані, але при цьому злодію потрібно бачити свою жертву. Постраждалий не може визначити, хто саме з інших гравців краде його речі. Уразливість загрожує тільки предметам в інвентарі, до сховища з його допомогою дістатися не можна.

Розробник гри, компанія Bethesda ніяк не прокоментувала повідомлення гравців про цю проблему. Згідно із заявами постраждалих користувачів, після звернення в техпідтримку їм відповіли, що не можуть відновити вкрадені предмети.

Відео дня

Про Fallout 76

Fallout 76 – це багатокористувацька action/RPG, в якій гравці взаємодіють один з одним в загальному світі. Користувачі беруть на себе ролі вихідців зі Сховища 76, які обстежують і освоюють розорений ядерною війною світ.