У новому ролику розробники зосередилися на візуальній частині гри / robertsspaceindustries.com

Студія Cloud Imperium Games випустила тизер одиночної сюжетної компанії для свого космічного симулятора Star Citizen. У відео розробники показали те, чого досягли за 2019 рік.

Тизер Squadron 42

У новому ролику студія зосередилася на візуальній складовій гри. У кадрі були продемонстровані планети, космічні станції, кораблі, астероїди і багато іншого. Раніше розробники випускали кінематографічний трейлер, в якому знялися Марк Хемілл, Гері Олдман, Джилліан Андерсон, Енді Серкіс, Ліам Каннінгем та інші актори.

Трейлер Squadron 42

Про Star Citizen

Star Citizen – це космічний симулятор, розробка якого перевищила $250 млн. Більшу частину цих коштів було зібрано за допомогою краудфандингу. У грі буде як багатокористувацька складова, так і сюжетний режим, в якому з'являться такі актори, як Марк Хемілл («Зоряні війни»), Гарі Олдман («П'ятий елемент»), Марк Стронг («Kingsman: Секретна служба») і Генрі Кавілл («Відьмак»). Гра розповість про далекому майбутньому, де людство заселило безліч планет в межах відомої галактики. По мірі дослідження нових регіонів люди зустріли інші цивілізації, з деякими з яких вдалося налагодити торгові і дипломатичні стосунки з іншими ж відносини обмежилися бойовими зіткненнями. Велика частина людства зібрана під прапорами Об'єднаної Земної Імперії, яка до моменту початку гри стоїть на порозі розпаду на дві частини — з центрами на планетах Земля і Терра.