Польська інді-гра показала хороші результати всього за тиждень продажів / superhotgame.com

Гра Superhot VR за один тиждень заробила понад $2 мільйонів на всіх платформах. Про це у своєму акаунті в Twitter повідомив директор спецпроектів незалежної польської студії Superhot Team Каллум Андервуд.

Трейлер Superhot

Розробник подякував гравців за підтримку, а також додав, що не може назвати точну цифру продажів, оскільки статистику по PS VR студія отримає тільки на початку наступного року. Однак Андервуд додав, що аналітики студії впевнені у своїх розрахунках.

Що таке Superhot VR

Superhot VR – це версія комп'ютерної гри в жанрі шутера від першої особи для шоломів віртуальної реальності. Ігровий процес побудований на перестрілках, в яких користувач б'ється з ворогами, використовуючи зброю та підручні предмети. Проте головною механікою Superhot є те, що час в грі рухається тільки тоді, коли рухається гравець, даючи таким чином можливість оцінити ситуацію і знайти вихід з неї. В результаті геймплей більше схожий на стратегію, ніж на шутер. Візуально Superhot витриманий в мінімалістичному стилі, де вороги червоного кольори контрастують з білим і сірим фоном.