У "Корсари: Чорна мітка" можна буде побудувати власний корабель / corsairs.site

Студія Black Sun Game Publishing випустила перший геймплейний трейлер піратської RPG «Корсари: Чорна мітка». Відповідний ролик опубліковано на сайті проекту.

Розробники підкреслили, що у відео показаний лише прототип геймплея і у фінальній версії команда значно поліпшить текстури, допрацює анімації і загальний рівень графіки.

Трейлер «Корсари: Чорна мітка»

У трейлері показаний геймплей під час взяття корабля на абордаж, а також процес захоплення рухів. Сама розробка гри знаходиться ще на ранній стадії. І всі бажаючі можуть підтримати проект на сайті студії. За певну грошову пожертву гравцям дістануться як внутрішньоігрові подарунки, так і реальні сувеніри.

Нагадаємо, «Корсари» - це серія RPG про піратів. Дії перших ігор відбувається в середині 17 століття в вигаданому районі «Архіпелаг», розташованому в Карибському морі. Ключовими особливостями гри було кілька видів геймплея – на суходолі, в морі та в морських корабельних битвах. Остання номерна частина – «Корсари 3» вийшла ще у 2005 році. Пізніше на її основі зусиллями фанатів було випущено багато модифікацій з власним сюжетом, включаючи такі великі проекти як «Корсари: Місто втрачених кораблів» і «Корсари: Кожному своє». Проте всі вони були створені на базі модифікованого, але застарілого движка Storm Engine, тому не могли серйозно конкурувати з сучасними іграми.

У минулому році студія Black Sun Game Publishing запустила збір коштів на створення гри «Корсари: Чорна мітка» — сучасної гри у франшизі «Корсари». Розробники обіцяють гру з відкритим світом про карибських піратів з акцентом на дослідження і пригоди. У нових «Корсарах» можна буде персоналізувати свого героя і навіть побудувати власний корабель.

Дата релізу гри поки невідома.