У піратської кооперативної гри вже 10 мільйонів користувачів / news.xbox.com

Загальна кількість гравців в кооперативну гру Sea of Thieves досягла 10 мільйонів. Про це у своєму офіційному акаунті в Twitter повідомили розробники гри.

Виконавчий продюсер студії Rare Джо Ніт подякував всім гравцям в Sea of Thieves. «Для всіх в Rare співтовариство Sea of Thieves являє собою найкраще з того, що може бути в іграх. Це будинок для гравців з понад 80 країн, який об'єднує геймерів Xbox One, Windows 10 та Xbox Game Pass, і створює незліченні історії та моменти, якими люди можуть дорожити. Гравці діляться цими історіями в соціальних мережах. І це надихає нашу команду. Всім, хто грав в Sea of Thieves, дякую», - написав Джо Ніт.

Трейлер Sea of Thieves

У студії також зазначили, що наступного тижня для Sea of Thieves вийде безкоштовне оновлення Legends of the Seas, в якому розробники відсвяткують новий рубіж і роздадуть подарунки. Щоб отримати спеціальні вітрила і нову емоцію, потрібно зайти в гру з 15 по 22 січня.

Що таке Sea of Thieves

Sea of Thieves – це кооперативна багатокористувацька гра в жанрі пригодницького бойовика з піратською тематикою, яка була створена студією Rare. У грі користувачі об'єднуються в команди, керуючи персонажами-піратами, щоб разом мандрувати на вітрильних кораблях в пошуках скарбів і пригод. Крім цього, гравці можуть битися один з одним, з'ясовуючи, чия команда сильніша, і чий корабель краще готовий до підкорення морів. Особливістю гри є взаємодія в команді гравців, де кожен виконує свою роль – хтось керує кораблем, хто працює дозорним, а хтось відповідає за гармати. Гра вийшла в березні 2018 року на Xbox One та Windows 10. На момент релізу Sea of Thieves отримала змішані відгуки. Гру лаяли за недостатня кількість контенту.