У грі вийшов патч, який виправив критичні помилки / скріншот з трейлера

У грі Star Wars Jedi: Fallen Order вийшов новий патч. Свіже оновлення виправило помилки і розблокувало бонуси для гравців, які раніше давалися тільки за передзамовлення.

Основні зміни торкнулися фоторежиму гри. Інструмент для знімків з'явився в Jedi: Fallen Order ще 11 грудня, але його використання активувало дивний баг. Так, якщо включити фоторежим в момент, коли головного героя летить ракета, і навести камеру на цю ракету, то вона вибухне. Тобто з допомогою фотомода користувачі могли знищувати снаряди, які летять в них. З оновленням фоторежим став працювати коректно.

Ось як фоторежим знищував ракети

Також з патчем гравцям стали доступні такі бонуси:

  • Помаранчевий колір для світлового меча;
  • Рукоять меча з битви при Умбаре;
  • Рукоять меча з битви при Майгіто;
  • Скін «Бджола» для BD-1;
  • Золотий скін для корабля «Богомол».

Про що Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті Зоряних Воєн. Дії Fallen Order розгортаються після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головний герой гри — молодий падаван Кел Кестіс, якому вдалося вижити після знищення «Ордену джедаїв».

Трейлер Star Wars Jedi: Fallen Order

Нагадаємо, гра вийшла 15 листопада на ПК, PS4 та Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія гри отримала 81 бал від критиків і 8.1 бали від гравців. Версії гри для консолей отримали від критиків на один бал менше.