Одного з персонажів у грі зіграв Кіану Рівз / reddit.com

Студія CD Projekt RED перенесла вихід Cyberpunk 2077. Реліз гри відбудеться 17 вересня 2020 року. Про це співзасновник CD Projekt Марчін Ивински і її глава студії Адам Бадовски повідомили в Twitter.

Спочатку реліз гри заплановано на 16 квітня, проте розробники заявили, що їм потрібно ще трохи часу, аби виправити всі недоліки і зробити гру ідеальною. «Зараз ми досягли етапу, коли гра вже завершена і в неї можна грати, але над нею ще треба попрацювати. Найт-Сіті — величезне місто, повне історій, контенту і місць, де можна побувати. Але через масштаб і складність нам потрібно більше часу на тестування, усунення помилок і поліровку. Ми хочемо, щоб Cyberpunk 2077 стала головним досягненням поточного покоління консолей. І затримка релізу дасть нам ті дорогоцінні місяці, які необхідні нам, щоб досягти ідеалу», - зазначили розробники в повідомленні.

Трейлер Cyberpunk 2077

Про що Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 – це гра в жанрі action/RPG з видом від першої особи, створена за мотивами настільної гри «Кіберпанк 2020». Сюжет концентруватиметься навколо персонажа на ім'я V (Ві), який живе в місті майбутнього – Найт-Сіті. Зовнішність і стать головного героя гравці зможуть вибрати самі. Також геймери зможуть вибрати ряд ігрових класів з можливістю їх комбінування. Одного з героїв гри – персонажа на ім'я Джонні Сильверхенд зіграв зірка Голлівуду Кіану Рівз.