Раніше користувачі бачили Xbox X Series тільки на рендерах / twitter.com

У грудні Microsoft представила свою нову консоль Xbox Series X. Її дизайн користувачі могли оцінити тільки за рендерам. Проте нині з'явилися «живі» фото нової ігрової системи від Microsoft. Вони були опубліковані на форумі NeoGAF.

На першому фото показана передня сторона нового Xbox, де розмістилися дисковий привід, світловий індикатор, кнопку живлення і USB-порт.

Передня сторона нового Xbox / neogaf.com

Але користувачів більше зацікавило друге фото, де видно задню сторону Xbox Series X. Тут можна помітити два порти USB, оптичний аудіовихід, Ethernet-порт, роз'єм живлення і порт HDMI. З боків є отвори для вентиляції і великий прямокутний роз'єм по центру. Як зазначив журналіст Бред Самс, відомий своїми інсайдами про Microsoft, цей роз'єм призначений для діагностики консолі і у споживчій версії його не буде.

Відео дня
Задня сторона Xbox Series X / neogaf.com

Нагадаємо, Xbox Series X надійде в продаж наприкінці 2020 року. У Microsoft пообіцяли, що гравці зможуть купувати одні й ті ж ігри на Xbox One та Xbox Series X, при цьому свої досягнення і прогрес у грі можна буде легко перенести з одного покоління на інше. В стартову лінійку ігор нової консолі увійде продовження пригодницького темного фентезі, заснованого на кельтській та скандинавській міфології - Hellblade 2.