Цири з гри The Witcher 3: Wild Hunt / steamcommunity.com

Студія CD Projekt RED розглядала можливість створити окрему гру по всесвіту «Відьмака», де головною героїнею стала б Цирі. Про це в інтерв'ю відомому польському YouTube-блогеру Ремігіушу Машиашеку розповів інсайдер Борис Неспілак.

За словами Неспілака, автори The Witcher 3: Wild Hunt планували створити окрему гру про Цирі, яка стала б тимчасовим ексклюзивом для PS4. Слова інсайдера узгоджуються з нещодавнім інтерв'ю для журналу PC Gamer, де сценарист третього «Відьмака» Якуб Шамалек розповів, що розробники хотіли показати минуле Цирі, але не зуміли це втілити належним чином в останній грі. «В The Witcher 3: Wild Hunt не вистачило місця пояснити настільки складну історію. Дуже шкода. В той період життя Цирі дізналася про свою темну сторону, у неї стали з'являтися недобрі нахили. Якби ми зуміли передати це каяття, то вийшла б чудова історія. Можливо, це те, до чого ми повернемося в майбутньому», - говорив Якуб Шамалек.

Останні кілька років у фінансових звітах CD Projekt неодноразово спливала інформація про створення ще одного ААА-проекту паралельно з Cyberpunk 2077. Та й самі розробники говорили, що витратили на трилогію більше ніж десять років життя і їм не хотілося б назавжди прощатися з «Відьмаком». Але, мабуть, після того, як розробка Cyberpunk 2077 увійшла у фінальну стадію, на неї були перекинуті всі ресурси і створення окремої ігри про Цирі довелося відкласти.

Відео дня