Користувацька оцінка Warcraft 3: Reforged на Metacritic становить 0,5 балів / playwarcraft3.com

Warcraft 3: Reforged отримала патч під номером 1.32.1, якій поліпшив інтерфейс і анімацію, а також виправив ряд помилок в кампанії та користувальницьких іграх. Відповідний перелік всіх виправлень опублікований на офіційному форумі Blizzard.

Гравці позитивно сприйняли оновлення. Однак багато хто продовжив скаржитися на те, що не всі помилки виправлені, а також що сам патч не встановлюється.

Читайте такожЧерез спалах коронавіруса PS5 і новий Xbox можуть не вийти в цьому році

"Відмінний патч, але я не можу його завантажити. Ще краще те, що без нього я більше не можу почати гру. Дякую Blizzard. Допоміг перезапуск", - пише користувач під ніком Dutchban.

"Гра навіть не може оновитися належним чином. Кнопка оновлення в грі просто не працює", - зазначає HyDE.

«Будь ласка, виправте продуктивність гри. Неможливо грати через постійні падіння fps», - пише Makubex.

«Ніяких серйозних виправлень. Керівництво компанії не піклується про якість гри. Це не виправити патчем», - пише Pinky.

Крім того, у звіті перед інвесторами, президент Blizzard Джей Аллен Брек визнав, що запуск Warcraft 3: Reforged виявився не таким як чекала компанія. "Це був важкий тиждень. Наше ком'юніті сподівалося побачити по-справжньому дивні речі, але ми зрозуміли, що не виправдали очікувань. Однак ми не кидаємо наші ігри. Ми продовжимо оновлювати Reforged і будемо залишатися на зв'язку з користувачами", - зазначив Брек.

Порівняння графіки Warcraft 3: Reforged під час анонсу і на момент релізу

Нагадаємо, перевидання культової стратегії в реальному часі вийшло 28 січня і виявилося вкрай невдалим. На агрегаторі рецензій Metacritic гравці обрушили рейтинг Reforged до 0,5 балів з 10-ти можливих. Це найгірша оцінка гри компанії Blizzard за весь час.

Що таке Warcraft 3: Reforged

Warcraft 3: Reforged – це оновлена версія стратегії в реальному часі Warcraft 3: Reign of Chaos з доповненням The Frozen Throne. Оригінальна Reign of Chaos вийшла у 2002 році, а у 2018 році на виставці BlizzCon 2018 компанія анонсувала перевидання з підзаголовком Reforged. Розробники обіцяли оновити графіку, перезаписати ролики і звук, а також додати підтримку 4К.