Shadow of the Colossus дадуть безкоштовно передплатникам PS Plus / скріншот

У березні передплатники сервісу PS Plus отримають ремейк легендарної гри Shadow of the Colossus і платформер Sonic Forces. Відповідну інформацію повідомила компанія PlayStation.

Березневі гри за передплатою PS Plus

Що таке Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus – це ремейк легендарного пригодницького екшену з елементами головоломки. Гра розповідає про воїна за Вандера, який втратив свою кохану дівчину Моно. Він приносить кохану в храм і просить таємничого тутешнього мешканця Дорміна повернути душу Моно. Той погоджується, але натомість вимагає зруйнувати шістнадцять кам'яних ідолів. Щоб знищити їх Вандеру доведеться вбити шістнадцять гігантських створінь-колосів, що живуть у проклятих землях. В арсеналі воїна тільки меч і лук зі стрілами.

Читайте такожРецензія на Dreams. Гра, яка зробить вас розробником

Головною особливістю гри є необхідність підійматися на колосів та пересуватися по їх тілах у пошуках вразливих місць. Спочатку Shadow of the Colossus вийшла на PlayStation 2 у 2005 році. У 2006 році її нагородили премією BAFTA в області ігор. Це один з кращих ексклюзивів Sony, який переносили як на PS3, так і на PS4.

Трейлер Shadow of the Colossus

Що таке Sonic Forces

Sonic Forces – це платформер з серії Sonic the Hedgehog від компанії Sega. Для управління доступні відразу три персонажі: класичний і сучасний Сонік, а також аватар – персонаж, якого гравець може налаштувати за власним бажанням. Кожен герой має свій унікальний стиль геймплея. Так, наприклад, ігровий процес за класичного Соніка містити в собі рівні у двомірній перспективі, в дусі старих ігор серії, в той час як рівні для сучасного Соніка тривимірні та нагадують ігри Sonic Colors чи Sonic Generations.

Трейлер Sonic Forces

Отримати ігри можна буде вже 3 березня. До цього часу передплатникам PS Plus доступні Bioshock: The Collection, The Sims 4 і Firewall Zero Hour.

Нагадаємо, зараз в PS Store діє акція "Пропозиція тижня", в рамках якої гравці можуть придбати Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition зі знижкою в 70% - за 539 грн. Пропозиція буде чинна до 5 березня.

Трейлер Shadow of the Tomb Raider

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.