Том Холланд виконає роль молодого Нейтана Дрейка / empireonline.com

Виробництво фільму за грою Uncharted зупинено на шість тижнів через пандемію коронавіруса.

Як повідомляє видання Variety, зйомки стрічки про молодого шукача скарбів Нейтана Дрейка з Томом Холландом в головній ролі повинні були початися в наступному місяці в Берліні. Вихід фільму був запланований на 5 березня 2021 року. Однак тепер через перенесення зйомок реліз картини може бути пересунутий на більш пізній термін.

Це не перша проблема з фільмом Uncharted. Раніше від зйомок відмовився режисер Тревіс Найт, який не міг поєднати роботу у двох картинах одночасно. Він став третім режисером, який залишив проект. До нього це місце займали Ден Трахтенберг, який зняв "Кловерфілд, 10" та Шон Леві – режисер стрічки "Ніч у музеї". Тепер же режисерське крісло екранізації Uncharted зайняв Рубен Фляйшер, який поставив блокбастер "Веном".

Що таке Uncharted

Uncharted – це пригодницький екшн про шукача скарбів Нейтана Дрейка. У 2011 році Дрейк зайняв 16 місце в списку п'ятдесяти кращих персонажів комп'ютерних ігор за версією книги рекордів Гіннесса. А сама ігрова серія стала однією з головних ексклюзивних франшиз на PlayStation. В екранізації роль молодого Нейтана Дрейка зіграє зірка "Людини-павука" Том Холланд, а роль його наставника Саллі – Марк Уолберг, відомий по стрічках "Відступники" і "Трансформери: Останній лицар". Крім того, у картині повинні зіграти Бандерас, Софі Алі та інші актори.

Трейлер Uncharted 4: A Thief's End

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.