Том Холланд виконає роль Нейтана Дрейка в екранізації Uncharted / twitter.com

Екранізацію гри Uncharted довелося перенести через зйомки нової частини фільму «Людина-павук», оскільки в обох картинах головну роль виконує Том Холланд. В результаті з проекту Uncharted пішов режисер Тревіс Найт, який раніше зняв стрічку «Бамблбі».

Як повідомляє портал Deadline, Тревіс Найт покинув режисерське крісло через конфлікт розкладів зйомок. Таким чином він став третім режисером, що пішов з проекту. До нього це місце займали Ден Трахтенберг, який зняв «Кловерфілд, 10» і Шон Леві – режисер стрічки «Ніч у музеї».

Раніше вихід екранізації Uncharted був намічений на грудень 2020 року. Але тепер компанія Sony Pictures планує знайти нового постановника і перенести дату виходу стрічки. Роль молодого Нейтана Дрейка все ще закріплена за Томом Холландом, а роль його наставника Саллі – за актором Марком Волбергом.

Трейлер Uncharted 4

Нагадаємо, Uncharted – це пригодницький екшн про шукача скарбів Нейтана Дрейка. У 2011 році Дрейк зайняв 16 місце в списку п'ятдесяти найкращих персонажів комп'ютерних ігор за версією книги рекордів Гіннесса. Uncharted це одна з головних ексклюзивних франшиз на Playstation.