Кадр з гри Doom Eternal / store.steampowered.com

За два дні, 20 березня, відбудеться реліз гри Doom Eternal. Це продовження перезапуску культового шутера від студії id Software. На агрегаторі рецензій Metacritic вже з'явилися перші відгуки. На цю мить у гри 87 балів зі 100 від критиків.

Трейлер DoomEternal

Загалом рецензенти хвалять нову гру від id Software. Автори видання Video Games Chronicle залишилися задоволені "неймовірним металевим саундтреком" гри. А портал TheSixthAxis своєю чергою оцінив візуальну частину Eternal з "безліччю заворожуючих світів" і незвичайні предмети колекціонування.

"Eternal не тільки встановлює нову планку, але і ламає її. Багато з найкращих ігор жанру FPS роблять те, що вже було, але Doom Eternal робить те, чого не робила жодна інша гра", - пише портал TheSixthAxis.

Читайте такожВ PS Store почався розпродаж "Мега березень" зі знижками до 75%

"В Doom Eternal швидкі та хаотичні бої, які вимагають, щоб ви постійно аналізували все, що відбувається навколо. І як тільки ви освоїте ритм гри, то відчуєте себе вбивцею демонів", - зазначає видання GameSpot.

"Doom Eternal – один з кращих шутерів від першої особи, в які я грав за останні роки. Це чудове удосконалення видатного перезапуску 2016 року", - пише автор видання IGN.

Не обійшлося і без критики. Так автори видання Eurogamer поскаржилися на монотонність ігри, рольові елементи прокачування, мізерні патерни поведінки ворогів, а також дратівливі битви з босами, у яких занадто великий запас здоров'я.

Користувальницькі оцінки з'являться вже після релізу гри.

Нагадаємо, Doom Eternal вийде 20 березня на ПК, PS4, Xbox One і Google Stadia.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.