Кадр з гри Fallout 76 / store.steampowered.com

Сьогодні багатокористувацький онлайн-екшн Fallout 76 отримає масштабне оновлення під назвою Wastelanders.

Розробники з Bethesda Game Studios на офіційному сайті гри розповіли про головні особливості оновлення.

Wastelanders додасть в Fallout 76 нову сюжетну кампанію, нові та оновлені локації, неігрових персонажів – людей, нову систему діалогів, фракції, нову зброю, нових ворогів, союзників для C. A. M. P. та багато іншого.

Приміром, у Wastelanders будуть фракції: рейдери з Кратера та поселенці з Опори. Їм можна допомагати, щоб заробляти репутацію. Союзники для C. A. M. P. будуть захищати платформу гравця і давати щоденні завдання. Для деяких союзників передбачений цілий ланцюжок сюжетних завдань, а також можливість зав'язати з ними стосунки.

Крім того, оновлення виправить понад тисячі помилок, про які повідомили гравці Fallout 76.

Трейлер Fallout 76: Wastelanders

Сама ж Fallout 76 разом з оновленням Wastelanders сьогодні вийде в Steam. Гра буде коштувати 533 грн. У Steam-версію Fallout 76 користувачі зможуть перенести свій прогрес, предмети з Атомної лавки і список друзів з облікового запису Bethesda.net.

Розробники також зазначили, що кожен, хто купить Fallout 76 в Steam до 28 квітня, отримає безкоштовно збірник Fallout Classic Collection, в який входять Fallout 1, Fallout 2 та Fallout Tactics.

Що таке Fallout 76

Fallout 76 – це багатокористувацька action/RPG, в якій гравці взаємодіють один з одним в загальному світі. Користувачі беруть на себе ролі вихідців зі Сховища 76, які обстежують і освоюють розорений ядерною війною світ.