Crysis Remastered / twitter.com

Днями на офіційній сторінці гри Crysis в Twitter вперше за три роки з'явився новий запис: "Отримуємо дані". За добу був опублікований другий запис: "Ей, Номад! Ти живий там, а?". Це одна з перших фраз в науково-фантастичному шутері Crysis від компанії Crytek.

Шанувальники гри відразу вирішили, що так розробники натякають на продовження або ж перевидання знаменитого шутера.

Сьогодні на сайті гри була знайдена інформація про те, що Crytek збирається випустити ремастер шутера Crysis. Згідно з описом, перевидання отримає оновлену графіку, текстури високої якості та підтримку технології трасування променів. Гра вийде на PS4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. Дата релізу невідома.

Інформація про ремастере знайдена на сайті гри / twitter.com

Незабаром на британському Twitter-акаунті Intel з'явився невеликий тизер ремастера Crysis. Запис був швидко вилучений, однак ролик встигли зберегти в мережі.

Тизер Crysis Remastered

Офіційного анонсу гри ще не було.

Що таке Crysis

Crysis – це перша частина науково-фантастичної трилогії, події якої розгортаються у віддаленому майбутньому. Головний герой гри — оперативник особливого загону армії США на ім'я Номад. Він прибуває на острів у Тихому океані, куди також висадилася корейська армія та прибульці. Гра являє собою шутер від першої особи з вільним переміщенням по великих локаціях. Рушій CryEngine 2 дозволив реалізувати в грі часткову зруйнованість рівнів, що дало користувачам масу тактичних можливостей. До того ж, на момент виходу, у 2007 році, Crysis показував вражаючий рівень графіки.