Зіграти в Outriders можна на ПК і консолях / фото People Can Fly

За місяць після релізу у шутер Outriders від польської студії People Can Fly зіграло 3,5 мільйона осіб.

Про ці та інші успіхи гри на форумі Reddit розповів видавець, компанія Square Enix.

Реліз Outriders виявився успішним. Вже за добу після виходу лише у Steam гру оцінило понад 111 тисяч осіб. А сам шутер кілька днів очолював перші рядки рейтингу лідерів продажів.

Розробник стверджує, що користувачі загалом провели у грі 120 мільйонів годин. Найпопулярнішим класом серед гравців став Трикстер – за нього зіграло 27,9% користувачів. А найменш популярним виявився Руйнівник. За нього зіграли 21,9% аудиторії.

Найпопулярніші класи в Outriders / фото twitter.com/Outriders

Розробники подякували шанувальникам і випустили патч, який виправив різні баги.

Нагадаємо, що технічні проблеми були у грі й під час виходу. Сервера не витримували напливу користувачів, багато хто стикався з вильотами, зависаннями та іншими багами.

Трейлер Outriders

  • Outriders – це кооперативний рольовий шутер для 1-3 осіб, дії якого відбуваються на далекій планеті. Грати належить за першопрохідця, який прокинувся через 30 років, після прибуття у новий світ. Його головне завдання – знайти джерело таємничого сигналу, який повинен допомогти поселенцям пройти крізь бурю. Паралельно героя втягують у конфлікт, де різні групи людей борються за залишки ресурсів.
  • У грі напружені перестрілки і унікальні герої з великою кількістю зброї та спорядження. У кожного класу персонажів є кілька гілок розвитку здібностей, орієнтованих на різні стилі гри.