Так виглядає агітація Байдена в Animal Crossing / фото theverge.com

Кандидат на посаду президента Сполучених Штатів Америки Джо Байден запустив передвиборчу кампанію в Animal Crossing: New Horizons. У грі користувачі отримали можливість прикрасити свою прибудинкову територію плакатами та іншої символікою кандидата від Демократичної партії.

Як передає видання The Verge, через пандемію COVID-19 команда Джо Байдена була змушена переглянути свою передвиборчу стратегію. У зв'язку із загрозою коронавірусу американський політик не може влаштовувати мітинги і зустрічатися з виборцями. Замість цього Байден проводить прямі трансляції різних заходів і дає багато інтерв'ю.

Тепер же команда Байдена знайшла ще один спосіб агітації. Для однієї з найпопулярніших ігор консолі Nintendo Switch — Animal Crossing: New Horizons були випущені чотири логотипи кандидата від Демократичної партії, а також різні ігрові предмети. Користувачі можуть отримати їх, відсканувавши спеціальні QR-коди.

Трейлер Animal Crossing: New Horizons

Що таке Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons — це гра в жанрі симулятора життя. Гравець опиняється на безлюдному острові, де починає облаштовувати свій будинок і займатися різними активностями. Досліджуючи острів в реальному часі, гравець може збирати предмети, ловити комах і рибу, а згодом перетворити безлюдний острів у місто з антропоморфними тваринами.

  • Animal Crossing вийшла 20 березня 2020 року ексклюзивно на Nintendo Switch.
  • У квітні в грі з'явилося ток-шоу Animal Talking. Його створив сценарист фільму "Бунтар Один: Зоряні війни. Історії" Гері Вітта.  В ефірі шоу вже побував британський співак Стінг, актори Денні Трехо і Елайджа Вуд, а також голова компанії Xbox Філ Спенсер.
  • У травні модний будинок Valentino і бренд Marc Jacobs випустили віртуальні колекції одягу для гри Animal Crossing: New Horizons
  • Менше ніж за три місяці після релізу гра розійшлася тиражем у 22 мільйони копій.