Стрім з показом PvP-режиму Overwatch 2 пройде 20 травня / фото playoverwatch.com

Через тиждень, 20 травня, компанія Blizzard проведе презентацію, на якій покаже змагальний режим командного шутера Overwatch 2.

Трансляція триватиме 2 години. На ній розкажуть про зміни в геймплеї і покажуть нові мапи, повідомив новий геймдиректор Overwatch Аарон Келлер на YouTube-каналі гри.

При цьому розробник підкреслив, що Overwatch 2 все ще знаходиться в розробці, тому показані механіки можуть змінитися до релізу.

Нагадаємо, що Overwatch 2 було анонсовано ще у 2019 році. Тоді розробники обіцяли, що перша та друга частини отримають один клієнт. Оригінальна гра отримає також нову версію рушія і нові режими для мультиплеєра. У той час як сиквел обзаведеться повноцінної сюжетною кампанією з можливістю покращувати і прокачувати персонажів та їх здібності.

Однак після презентації PvP-режиму Push автори практично не показували другу частину. А першій Overwatch стали приділяти менше уваги, все рідше випускаючи нових персонажів і мапи. Врешті у квітні 2021 року геймдиректор Overwatch Джефф Каплан звільнився. Він пропрацював у Blizzard 19 років.

Трейлер Overwatch 2

Про Overwatch

  • Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть битви на складно влаштованих мапах.
  • У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здібності.
  • Overwatch вийшов в 2016-му на ПК, Xbox One та PS4. Шутер було визнано "Грою року" за версією The Game Awards. У 2019 році гру випустили на Nintendo Switch.