Блогер показав, як виглядає God of War Ragnarök з максимально погіршеною графікою / скриншот з відео

Блогери і журналісти нерідко максимально погіршують графіку в іграх, щоб подивитися, наскільки жахливо вони будуть виглядати. Раніше такий трюк провернули з God of War 2018 року, а тепер прийшла черга сиквела — God of War Ragnarök.

Увага: у ролику присутні спойлери до сюжету гри.

Продемонструвати "картопляний" режим у свіжому бойовику взявся автор YouTube-каналу Speclizer. Як саме він зміг погіршити графіку в проекті, невідомо. Зазвичай це роблять на ПК за допомогою спеціальних програм, наприклад, NVIDIA Profile Inspector.

У будь-якому випадку ентузіаст досяг своєї мети. Він перетворив візуально чудовий God of War Ragnarök в суміш гострої геометрії. На гру натурально боляче дивитися. Моделі персонажів втратили все опрацювання, а місцями і частини тіл. Борода Кратоса сильно поріділа, а обличчя Тора складено всього з кількох полігонів.

Лицьова анімація теж майже повністю зникла, хоча рухи персонажів залишилися досить плавними. З оточенням справи склалися не краще: на локаціях з'явилася купа мильних текстур, деталізація майже повністю зникла, а окремі об'єкти злилися в єдину кольорову масу.

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök стали Фрейя і Тор, а Тюра, судячи з усього, зробили союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'явилися нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийшла 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас также могут заинтересовать новости: